Friday

Inredning, dukning & pyssel / Permalink / 5
Idag är det fredag och Fredrik har varit ledig, underbart! Vi startade dagen med en tur till Kungsbacka, där diverse (tråkiga) ärenden fixades. Skönt att ha det gjort. Sedan åt vi lunch, handlade mat och åkte hemåt.

Nu på eftermiddagen har vi fixat lite i trädgården, jag har rensat i rabatterna och Fredrik trimmat och klippt gräset. Det växer fort nu! Liksom potatisen och övriga grönsaker. Härligt! Vi fick äntligen upp parasollet till våra nya trädgårdsmöbler på framsidan, skönt med lite skugga!

Ikväll kommer våra före detta grannar och grillar, mysigt! Ska vila fötterna som är rejält svullna en stund först och sedan förbereda rabarberpaj, mmm.Hittade lite lila blommor i trädgården!

#1 - - sara:

Härligt! :)

#2 - - Josefine:

Kul med tripp till Kungsbacka, min gamla hemstad :-)

Sv: Jag har pluggat informationsteknik med inriktning information & kommunikation, och nu några år efter plugget slutför jag mitt exjobb så jag får ut min examen :-)

#3 - - PETRUSSON ★ Photography:

Åhh så fin blogg! :) allt bra?

/LISA PETRUSSON ♥Sugen på ett bloglovin' byte? ^^Vore också super schyst om du svara på min fråga i detta inlägg: http://petrusson.blogg.se/2012/may/tips.html#commentTack på förhand! :)

#4 - - Turid:

Fin bukett! Satte alliumlöka i höstas och två stycken har nu kikat fram:-)

#5 - - Turid:

Fin bukett! Satte alliumlöka i höstas och två stycken har nu kikat fram:-)

Till top