Att vara gravid

Att vara gravid är fantastiskt, dels för mamman, men även för den blivande pappan, mor och farföräldrar och andra i ens närhet. Det finns en massa bra saker med att vara gravid, även om det även finns en del jobbiga saker. Så även om du har illamående, foglossning och annat som är mindre kul, så är det mer positiva saker att se fram emot. Du kan ha snygga gravidkläder från Love Milk, de finns på https://sv.lovemilkmaternity.com/. Sen finns det en massa andra bra saker med att vara gravid.

Saker som är fantastiskt med att vara gravid

Är du gravid så kan du få lov att ha den hemligheten för dig själv så väl som att ta reda på kön och välja namn. Du kan ju bestämma när du vill avslöja detta för andra. Gravida får ofta även en lyster, din hy får lyster samt ett hår med en fantastisk kvalité. Sen är det mysigt att vara med när magen växer, när det börjar komma sparkar, det är en upplevelse utan dess like! Sen får du ju även fantastiska bröst!

Är du gravid kan du skylla på att du inte minss saker för att du har en gravidhjärna. Sen blir även människor omkring dig snällare och mer hjälpsamma. Du kan shoppa loss med gott samvete – du behöver faktiskt en massa saker till ditt kommande barn, så väl som till dig själv!

Sen tar det ju inte slut med det fantastiska, utan när det gått 9 månader har du en ny liten människa i ditt liv som förgyller det!

21 Mar 2019