Dags att få släta ben inför sommaren

När det börjar närma sig sommar, så vill jag gärna se till att benen blir släta. Under vintern är det inte lika noga. Då är det rakhyvel hemma ibland. Men sommaren så visar man ju benen ganska mycket. Man har shorts, kjolar, bikini med mera. Jag brukar gå på vaxning Stockholm och då på en salong. Jag har testat att vaxa hemma men det blir inte lika bra tycker jag. Samma sak att jag har testat andra metoder, som krämer och sånt, men det var inte bra alls! Bättre att vaxa på salong då i så fall!

Vaxning är bra metod

Att vaxa benen eller binikilinjen är bra för då tar det ett bra tag innan det växer ut igen. När man tar rakhyvel så tycker jag att det känns som att det blir stubb efter bara ett par timmar. Det är ju hemskt! Vaxning Stockholm gör så att benen är släta länge! Det passar mig bäst att ha det så i alla fall.

Är laser nåt att ha?

Jag har dock funderat lite på att testa laser, så att man tar bort det, för evigt. Det vore ju skönt att bli av med håren. Men vet inte om benen är för stort område att använda laser på? Vet att många använder det på små områden, som i ansiktet och sånt. Kanske ska fråga på den salongen jag vaxar mig, för tror att de har laserborttagning med.

30 Aug 2018