Få betalt - genast!

Har du eget företag? Oavsett vad är det viktigt att få betalt för företagets ekonomi. Få betalt för utfört jobb är något vi alla strävar efter. Hur får man det då? Ett sätt att öka inkomsterna, är att få in pengarna. Varför då inte sälja dina fakturor? När det blev känt för flera år sedan lät det som en motsägelse. De flesta vet vad det innebär numera.

Sälja fakturor ger dig betalt

Det är lönsamt att sälja dina fakturor. Du får betalt, och slipper tänka på när och hur. Nästan som att anlita en indrivare, fast utan den otäcka våldsaspekten och istället helt lagligt - förstås. Säljer du dem kan du fokusera på trevligare saker, som att öka kreativiteten och arbetsmoralen, eller marknadsföringen. Om dina uppdragsgivare inte betalar, eller är sena med sina betalningar, slipper du hantera det. Du får lagstadgad förseningsavgift. Allt in på ditt konto. Hur smidigt och enkelt som helst.

Invoice Finance är en pålitlig partner

Invoice Finance är ett bolag som köper dina fakturor och har kontor i Malmö, Stockholm och Växjö. De har sedan flera år tillbaka även dotterbolaget Billmate och Invoice Inkasso och fortsätter expandera tills de är det ledande fakturabolaget i Sverige. Så prova dem du med!

18 Jul 2017