Få ett vackert leende

Jag har alltid skämts lite för mitt leende. Jag tycker att det är krokigt och jag har tänder som är sneda. Jag borde inte bry mig, jobbar ju med barn och inte som ett offentligt ansikte utåt, men ändå kan jag inte sluta att tänka på det. Jag har en kompis som bor i Stockholm och sist jag var och besökte henne, så visade hon vad hon hade investerat i. Det var en osynlig tandställning från SMAJLA. Dessa ligger i vår huvudstad och är en klinik med tandläkare. De erbjuder både tandställningar av osynlig karaktär och vanliga, samt vanlig sorts tandvård. Den osynliga tandställningen som min väninna har, den sitter liksom på baksidan av tänderna, så den syns inte. Jag funderar på att sätta in en sådan med. Då får jag isåfall boka in mig hos Smajla, och sedan åka upp till Stockholm och få det gjort. Men jag kan ju passa på att umgås med väninnan samtidigt.

SMAJLA erbjuder mer än bara Incognito™

Incognito™ är ett annat namn för den osynliga tandställningen. Utöver att ha detta, så sa min väninna att de även har ett team med tandläkare som erbjuder detta;

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av dina tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandling av en tandhygienist

Så om man bor i Stockholm, så kan man flytta över och ha sin tandvård hos dem om man vill. Det ska min väninna göra sa hon. Då hon tidigare haft tandläkarskräck och inte fått hjälp med det på den vanliga tandläkarstationen, men när hon kom till SMAJLA, så var de hur bra som helst.

7 Nov 2015