Jonsson Bil – När du behöver en bil!

När man håller på med inredning och renovering och annat så är det bra att ha en bil, där man kan få plats med allt om det är så att man åker runt och köper in material till detta. Jag själv har just nu en mindre modell av bil, men känner att jag måste byta upp mig till en större bil! Jag har kikat lite på bilweb.se och hittade en bilfirma i Örebro som heter Jonsson Bil. De har både begagnade bilar, samt sprillans nya Peugeot. De är auktoriserade för just Peugeot och en av Sveriges största återförsäljare. Men de har som sagt även andra bilar. Dessa finns även att se på bytbil.com och påBlocket.se

Jonsson Bil – En bra bilfirma

Jonsson Bil verkar vara en bra bilfirma. Läste på deras sida att de strävar efter att deras kunder ska få sina bilbehov tillgodosedda så snabbt och effektivt som det bara går. De har även bra värdeord som genomsyrar företaget:

  • Trygghet
  • Relation
  • Känsla

Kontakta Jonsson Bil

Jag ska ta kontakt med dem tänker jag, eller kanske besöka deras stora bilhall. Där kan jag ju se deras utbud av bilar, de har oftast 200 bilar inne, och testköra dem. Dessutom har Jonsson Bil reservdelar, serviceverkstad och däckhotell om man så behöver. Så nu kanske jag kan köpa en större bil så att jag får plats med allt. Åker ju ofta iväg och handlar både inredning och material!

21 Sep 2015