Kul med äventyrsbad

Något som är kul för både stora och små, det är att åka på ett så kallat äventyrsbad. Det finns dels de som är utomhus, som passar bra att besöka om sommaren, dels de som är inne, som går besöka året runt. En annan kul grej med vatten om sommaren, är vattenlekparker, läs mer här. Nu när det är kallt ute, så är det dock främst äventyrsbad inne som gäller! 

Ett fantastiskt ställe i Sverige, det är Gustavsvik. Det ligger i Örebro och här är det en massa skoj att upptäcka. Här finns nämligen det som kallas för Lost City, som är en slags djungelvärld. Det finns en massa vattenrutschbanor, bland annat 206 m långa Treasure Hunter.

Äventyrsbad i Danmark

Ett av de allra bästa äventyrsbaden i Danmark, är The Reef, som finns i Fredrikshamn. The Reef är både ett hotell, samt att det finns ett stort vattenland. Det finns massa olika bassänger samt att det även går att basta, åka rutschkana samt bada bubbelpool. 

Äventyrsbad utomhus

Ett av de bästa äventyrsbaden utomhus som är ett måste att besöka om sommaren, det är det vattenland som finns på Skara Sommarland. Grymt många olika vattenrutschkanor samt att det även är i anslutning till nöjesparken, om man även vill åka karuseller.

Så ni ser, det finns en massa trevliga ställen att åka och bada på, både om sommaren och om vintern! Testa vet ja!

12 Nov 2021