Ny, snygg fasad

Inspirationsbild

Om det är något jag verkligen brinner för så är det renoveringsprojekt hemma. Jag fullkomligt älskar det och har många gånger svurit över att jag inte blev inredningsarkitekt. Hittills har vi fokuserat på insidan och köket, badrummet, gästtoan samt golven har fått sig riktiga uppsving. För varje liten sak man gör trivs man allt bättre. Snart kommer jag inte vilja vistas någon annanstans än hemma, fniss.

Vitt och fräscht - som nytt!

Utsidan av huset är dock anskrämlig och nu när våren är på ingång så har vi bestämt att den får bli nästa stora projekt. Vi börjar med fasaden, byggställningar är redan beställda från SS Konsult och Mickes vänner är professionella byggare så de får ta uppdraget. Vi ska fästa träpanel på hela fasade och måla det beige och vitt. Huset kommer att se helt nytt ut! Nästa steg blir taket som faktiskt är i ganska gott skick, så det behöver nog mest bara en rejäl rengörning. 

Trändgårdsplanering

När fasaden är klar, vilket väl lär dröja några månader, så tänker jag ta tag i trädgården. Det blir mitt semesterprojekt i sommar det. Det ska röjas och rivas och läggas plattor och planteras rabatter. Jag ser fram emot detta som ett barn ser fram emot julafton - det fladdra i magen bara jag tänker på det! 

Att köpa hus var det bästa jag gjort i livet hittills, allt sådant som folk ofta drar fram som negativt med husägande är sådant jag älskar! Jag hoppas att renoveringsprojekten aldrig ska ta slut!

14 Mar 2019